• Raalantie 353, 01900 Nurmijärvi

Lupa- ja viranomaisasiat

Toimitilarakentaminen vaatii usein erilaisten lupien ja viranomaishyväksyntöjen hankkimista ennen rakentamisen aloittamista. Tähän voi kuulua kaavoitus- ja rakennusluvat sekä mahdolliset ympäristövaikutusten arvioinnit.

project-slider-image

Lisätietoa

Rakennusliike Tekson Oy tarjoaa kattavan palvelun rakennusprojekteille alusta loppuun, huolehtien kaikista tarvittavista vaiheista ja varmistamalla, että projekti sujuu saumattomasti ja tehokkaasti. Kokeneet asiantuntijamme ottavat vastuun projektin jokaisesta osa-alueesta, mukaan lukien lupa- ja viranomaisasiat, jotta asiakkaamme voivat keskittyä omaan liiketoimintaansa.

Miksi valita meidät

Olemme toteuttaneet lukuisia eri hallien ja toimitilaratkaisujen projekteja, jotka vastaavat asiakkaidemme erityistarpeisiin. Kokemuksemme ja kattavat verkostomme takaavat, että pystymme tarjoamaan laadukkaita ja kustannustehokkaita ratkaisuja kaikenkokoisiin rakennushankkeisiin.

Rakennusliike Tekson Oy yhdistää tehokkuuden ja laadun tarjotakseen kustannustehokasta rakentamista asiakkailleen. Ymmärrämme, että jokainen projekti on ainutlaatuinen, ja siksi räätälöimme rakennusratkaisut vastaamaan tarkasti asiakkaidemme tarpeita ja budjetteja.

Rakennusliike Tekson Oy on sitoutunut ympäristöystävälliseen rakentamiseen, jossa yhdistyvät kestävyys ja tehokkuus. Yli 18 vuoden kokemuksella olemme toteuttaneet useita rakennusprojekteja, joissa ympäristövaikutukset on minimoitu. Käytämme ekologisia materiaaleja, energiatehokkaita ratkaisuja ja nykyaikaisia rakennustekniikoita, jotka vähentävät hiilijalanjälkeä ja säästävät luonnonvaroja. Ammattitaitoinen tiimimme suunnittelee ja toteuttaa rakennushankkeet siten, että ne täyttävät tiukimmatkin ympäristövaatimukset. Valitsemalla Tekson Oy kumppaniksesi voit olla varma, että projektisi etenee vastuullisesti ja kestävästi, tarjoten samalla laadukkaan ja toimivan lopputuloksen.

Ota yhteyttä asiantuntevaan tiimiimme