• Raalantie 353, 01900 Nurmijärvi

Rakentaminen

Rakennusliike Tekson Oy on erikoistunut korkealaatuisten toimitilojen rakentamiseen, yhdistäen vuosien kokemuksen ja asiantuntemuksen. Olemme toteuttaneet monenlaisia rakennusprojekteja eri toimialoille jo yli 18 vuoden ajan. Olipa kyseessä moderni toimistorakennus, teollisuushalli tai muu toimitilaratkaisu, sitoudumme aina laatuun ja kustannustehokkuuteen. Ammattitaitoinen tiimimme huolehtii siitä, että jokainen hanke toteutetaan tarkasti ja luotettavasti, alusta loppuun. Valitsemalla Tekson Oy varmistat, että toimitilasi rakennetaan asiantuntemuksella ja kestävällä laadulla, joka palvelee yritystäsi pitkälle tulevaisuuteen.

project-slider-image
project-slider-image

Lisätietoa

Tämä vaihe kattaa itse rakentamisen, joka voi sisältää perustusten rakentamisen, runkorakenteiden asentamisen, julkisivujen rakentamisen, sisätilojen viimeistelyn ja lopullisen valmiiksi saattamisen.

Miksi valita meidät

Rakennusliike Tekson Oy on sitoutunut ympäristöystävälliseen rakentamiseen, jossa yhdistyvät kestävyys ja tehokkuus. Yli 18 vuoden kokemuksella olemme toteuttaneet useita rakennusprojekteja, joissa ympäristövaikutukset on minimoitu. Käytämme ekologisia materiaaleja, energiatehokkaita ratkaisuja ja nykyaikaisia rakennustekniikoita, jotka vähentävät hiilijalanjälkeä ja säästävät luonnonvaroja. Ammattitaitoinen tiimimme suunnittelee ja toteuttaa rakennushankkeet siten, että ne täyttävät tiukimmatkin ympäristövaatimukset. Valitsemalla Tekson Oy kumppaniksesi voit olla varma, että projektisi etenee vastuullisesti ja kestävästi, tarjoten samalla laadukkaan ja toimivan lopputuloksen.

Ota yhteyttä asiantuntevaan tiimiimme