• Raalantie 353, 01900 Nurmijärvi

Suunnittelu

Toimitilarakentaminen alkaa yleensä suunnitteluvaiheella, joka voi sisältää arkkitehtonisen suunnittelun, tilasuunnittelun, rakennesuunnittelun ja sähkö- ja LVIA-suunnittelun.

project-slider-image
project-slider-image
project-slider-image

Lisätietoa

Tilojen kalustaminen ja sisustaminen: Tilojen kalustaminen ja sisustaminen vaikuttavat merkittävästi työympäristön viihtyvyyteen ja käytännöllisyyteen. Huolellisesti valitut kalusteet, värit ja materiaalit voivat parantaa tilojen toimivuutta ja luoda miellyttävän työilmapiirin. Tavoitteena on luoda tilat, jotka tukevat työntekijöiden hyvinvointia ja tuottavuutta.

Miksi valita meidät

Olemme toteuttaneet lukuisia eri hallien ja toimitilaratkaisujen projekteja, jotka vastaavat asiakkaidemme erityistarpeisiin. Kokemuksemme ja kattavat verkostomme takaavat, että pystymme tarjoamaan laadukkaita ja kustannustehokkaita ratkaisuja kaikenkokoisiin rakennushankkeisiin.

Rakennusliike Tekson Oy yhdistää tehokkuuden ja laadun tarjotakseen kustannustehokasta rakentamista asiakkailleen. Ymmärrämme, että jokainen projekti on ainutlaatuinen, ja siksi räätälöimme rakennusratkaisut vastaamaan tarkasti asiakkaidemme tarpeita ja budjetteja.

Ota yhteyttä asiantuntevaan tiimiimme